Banner 980x90

Zemgales skolēniem rīko reklāmas veidošanas konkursu "Radošā Zemgale"

Rīga, 28.aug., LETA. Zemgales plānošanas reģiona (ZPR) Uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar reģiona pašvaldībām, izglītības iestādēm, uzņēmējiem un "Junior Achievement - Young Enterpriese Latvija" reģiona skolēniem organizē jaunu reklāmas veidošanas konkursu "Radošā Zemgale", aģentūru LETA informēja ZPR sabiedrisko attiecību speciālists Juris Kālis.

Konkursa mērķis ir attīstīt skolēnu radošumu, uzņēmējdarbības kompetences, interesi un padziļinātu priekšstatu par uzņēmējdarbības vidi un ekonomikas pamatprincipiem saistībā ar inovatīvu produktu popularizēšanu un virzīšanu tirgū. Rīkotāji uzskata, ka dalība konkursā skolēniem ļaus iegūt vērtīgu informāciju, jaunas idejas un praktiskas iemaņas reklāmas veidošanā, veicinās pieredzes apmaiņu gan savā starpā, gan saskarsmē ar uzņēmējiem.

Par konkursa dalībniekiem var kļūt Zemgales vispārējās, profesionālās, speciālās un interešu izglītības iestāžu audzēkņu komandas divu līdz trīs dalībnieku sastāvā trīs dažādās vecuma grupās - no 5. līdz 6.klasei, no 7. līdz 9.klasei un no 10. līdz 12.klasei. Turklāt vienā komandā var tikt iekļauti skolēni no dažādām izglītības iestādēm un katra komanda konkursā drīkst piedalīties ar vairākiem darbiem.

"Virkne Zemgales uzņēmumu konkursa dalībniecēm - komandām - ir sagatavojuši konkrētus uzdevumus. Tas nozīmē, ka gan uzņēmuma, gan uzdevuma izvēle paliek pašu konkursantu ziņā, bet uzņēmumi un uzdevumi ir daudzveidīgi un gana interesanti," skaidroja Kālis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)