Banner 980x90

Vīrietis izkrīt pa logu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 31.decembrī Latgalē 17 gadus vecs jaunietis pakļuvis zem vilciena, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Pēc negadījuma jaunietis nogādāts Daugavpils slimnīcā, kur viņam veikta vienas kājas amputācija.

Zemgalē 45 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā izlecis pa otrā stāva logu. Vīrietis lauzis kāju un guvis mugurkaula skriemeļu lūzumu.

Rīgas reģionā 36 gadus veca sieviete krita pa kāpnēm, gūstot smadzeņu satricinājumu, mugurkaula skriemeļu lūzumu un vēdera traumu ar iekšējo orgānu sasitumiem.

Vidzemē 37 gadus vecs vīrietis kritis un lauzis kāju, 41 gadu vecs vīrietis kritis un guvis smadzeņu satricinājumu, bet Kurzemē, paslīdot un krītot, traumas guvusi 53 gadus veca sieviete un 21 gadu vecs vīrietis.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1259 izsaukumiem, no tiem 328 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)