Banner 980x90

SIA "Airdek" – fasādes segumi jūsu mājai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
SIA "AIRDEK" dekoratīvais un siltinošais bloks ir veidots no gāzbetona, kam ir izveidots īpašs, acīm pievilcīgs dizains. Akmens materiāls ir ar porainu struktūru. Šie bloki ir ugunsdroši. 

Šobrīd gāzbetona ražošanas tehnoloģijas un iekārtas manāmi attīstījušās, kas ļauj vēl spēcīgāk izcelt šī materiāla unikālās īpašības – vieglumu, izturību, siltumīpašību, kā arī materiāla konstruktīvās īpašības. 
 
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Tas ir veidots no dabīgiem materiāliem – cementa, kaļķa un smalki samaltas kvarca smilts. Var teikt, ka materiāla liela daļa sastāv no gaisa, kas atrodas materiāla slēgtajās porās. 

Gāzbetona kvalitāte ir lielā mērā atkarīga no izejmateriāliem, ražošanas tehnoloģijas, tāpēc, sadarbojoties ar Latvijas labākajām gāzbetona rūpnīcām, radās veida produkcija – dekoratīvie un vienlaikus siltinošie SIA "AIRDEK" gāzbetona bloki. 

SIA "BRIGI" piederošā SIA "AIRDEK" ražotne ir uzsākusi savu darbību 2016. gadā. Atrodamies Jaunjelgavas novadā un aktīvi sadarbojamies ar Latvijas gāzbetona rūpnīcām. Uzņēmuma atrašanās vieta lauj ērti nodrošināt savlaicīgu piegādi.
 
Ražotnes aprīkojums paredzēts bloku apstrādei ar pieļaujamo pielaidi +/- 3mm. Šāda precizitāte atvieglo celtniecības darbus – samazina izdevumus, ietaupa darba, kā arī realizācijas laiku. 

SIA "AIRDEK" piedāvā stabilu kvalitāti, kuru nodrošina sākotnējais izejmateriāls – gāzbetons. Pateicoties izejmateriāla ķīmiskajam raksturojumam, ir iespējams piedāvāt produktu ar konkrētām īpašībām. Produkts pilda divu veidu funkcijas, kur pirmā no tām ir siltināšana, kas rada papildus siltumnoturību Jūsu mājoklim, otra funkcija ir dekoratīvā funkcija, gala rezultāts ir ātri sasniedzams un samazina izmaksas. 



SIA "AIRDEK" 


"Veldzes", Sērenes pag., Jaunjelgavas nov., LV-5123 
+371 29731660, aivars@airdek.lv 
+371 27874715, info.airdek@gmail.com 
www.airdek.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)