Banner 980x90

Septembrī notiks velobrauciens-ekskursija no Kokneses uz Pļaviņām

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
10.septembrī aktīvās atpūtas cienītāji aicināti piedalīties velobraucienā-izzinošā ekskursijā "Daugavas ieleja no Kokneses līdz Pļaviņām", aģentūru LETA informēja c tūrisma informācijas konsultante Vita Bijikertasa.

Velobrauciena maršruts vedīs no Kokneses pilsdrupām uz Likteņdārzu, Urgām, Rīteriem, Klintaini, Stukmaņiem, Pļaviņām, Kriškalniem, Mežrijām, Draudavām, Paugām, noslēdzoties Kokneses pilsdrupās.

"Šīs nav sporta riteņbraukšanas sacīkstes. Šis ir nesteidzīgs atpūtas un izklaides brauciens ģimenēm un visiem tiem, kam patīk braukt ar velosipēdiem un baudīt dabas burvību," aicina Bijikertasa.

Reģistrēšanās braucienam notiks no plkst.9.30 līdz plkst.10 Kokneses pilsdrupās.

Velobraucējus pavadīs Kokneses Tūrisma centra komanda un veloentuziasts Artis Zvejnieks. Plānotais ekskursijas maršruta garums ir apmēram 55 kilometri. Maršruts vedīs pa asfaltētiem un grants ceļiem, vietām brauciens paredzēts pa aizsargdambi, mazākām meža takām, tuneļiem un pār nelielu ūdens šķērsli.

Velobrauciena noslēgsies Kokneses pilsdrupās ar siltām vakariņām un stāstiem par Daugavas ieleju.

Pasākuma rīkotāji aicina ņemt līdzi dzeramo ūdeni un uzkodas spēku atjaunošanai, kā arī parūpēties par laika apstākļiem atbilstošu apģērbu.

Interesenti aicināti pieteikties iepriekš, rakstot e-pasta vēstuli uz adresi "turisms@koknese.lv", ierodoties Kokneses Tūrisma informācijas centrā vai zvanot pa tālruņiem 65161296 un 29431563.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)