Banner 980x90

Sekmīgs pļaviņiešu starts 14.Latvijas čempionātā skvošā

Foto: Pļaviņu novada pašvaldība
Foto: Pļaviņu novada pašvaldība

Autors: Pēteris Kalniņš

Sestdien, 20.februārī un svētdien, 21.februārī, Rīgā Zelta Boulinga un skvoša centra kortos risinājās 14.Latvijas čempionāta sacensības skvošā, kurās piedalījās arī skvošisti no Pļaviņām.

Čempionāta pamatturnīrā divpadsmito gadu pēc kārtas par Latvijas čempionu kļuva Aleksandrs Pāvulāns, sievietēm Ineta Mackeviča čempiones titulu izcīnīja septīto reizi.

Pļaviņiete Olita Znotiņa startēja W-2 grupā un izcīnīja 3.vietu, Ilze Zilvere, startējot šāda ranga sacensībās pirmo reizi, sasniedza atzīstamu rezultātu – 7.vieta.

Sestdien, 27.februārī, 14.čempionāta sacensības notika senioriem un junioriem. Uz šīm sacensībām devās arī četri Pļaviņu novada ģimnāzijas 6.a un 6.b klašu skolēni, diemžēl slimības dēļ sacensības bija jāizlaiž Rūdim Ruciņam – Vējiņam.

Izvērtējot situāciju, lai mazinātu savstarpējo konkurenci, Pļaviņu novada pieredzējušākie 13-gadnieki Aivis Jokums un Anna Esiņa startēja vecākās vecuma grupās. Gu-15 grupā Aivis izcīnīja trešo vietu un čempionāta bronzas medaļu, Anna vispirms izcīnīja 1.vietu Gu-15 grupā, saņemot čempionāta kausu un zelta medaļu, pēc tam, startējot Gu-19 grupā, kur izcīna jau Valsts čempiones titulu, saņēma bronzas medaļu, zaudējot sieviešu reitinga 10. un 16.raketēm. Uzteicams Jāņa Smilgāja un Helmuta Vītola sasniegums, kuri pirmo reizi piedalījās šāda ranga sacensībās. Jānim – ceturtā, Helmutam – septītā vieta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)