Banner 980x90

Sajūtu dienā Likteņdārzā pirmo reizi varēs apgūt disku golfu

Jelgava, 4.jūl., LETA. 14.jūlijā no plkst.12 līdz 15 Likteņdārzā notiekošajā Sajūtu jeb Ģimenes dienā pirmo reizi varēs apgūt disku golfu, aģentūru LETA informēja Likteņdārza sabiedrisko attiecību speciālists Mārtiņš Pučka.

Sākot no plkst.12 radoši izglītojošajā bērnu laukumā notiks burbuļu pūšanas prasmju apgūšana ar "Mārtiņa burbuļiem", ko vadīs Zane Mošenkova. Gan lieli, gan mazi varēs mācīties pūst, laist pa vējam un citos veidos radīt ziepju burbuļus.

Turpat līdzās notiks arī pastmarkas zīmēšanas meistarklase "Uzzīmē savu Likteņdārza pastmarku", ko vadīs Jānis Karalis. Bērniem un radoši noskaņotiem cilvēkiem būs iespēja izpaust savas idejas par to, kādai jāizskatās Likteņdārza pastmarkai.

Tie, kuri vēlēsies iepazīt visu Likteņdārza teritoriju, varēs draugu vai ģimenes komandā piedalīties "Piedzīvojumu ekspedīcijā". Atrakcijas dalībniekiem būs nepieciešams piemērots apģērbs un gatavība aktīvākai nodarbei, jo, sekojot norādēm un sniegtajiem attēliem vai simboliem, būs jāiziet 12 punktu maršruts un jāatrisina uzdevumi.

Savukārt laivu piestātnē pretī baznīcai būs iespējams iemācīties supot - airējot braukt ar platu un stabilu sērfinga dēli pa ūdens virsmu. Pirmo reizi Likteņdārzā būs iespēja iemācīties spēlēt arī disku golfu.

Visas nodarbības notiks vienlaicīgi dažādās Likteņdārza vietās, tā lai ikvienam būtu iespēja izbaudīt visas atrakcijas. Dalība pasākumā ir bezmaksas, bet ieeja Likteņdārzā - par ziedojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)