Banner 980x90

"RRKP būve" no Aizkraukles pērn cietusi 118 313 eiro zaudējumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Aizkrauklē reģistrētā celtniecības un remontdarbu uzņēmums "RRKP būve" pērn cietis 118 313 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģetūra LETA, savukārt 2014.gadā uzņēmuma peļņa bija 97 855 eiro.

Uzņēmuma apgrozījums pagājušajā gadā bijis 990 265 eiro, kas ir par 72% mazāks nekā 2014.gadā, kad tika apgrozīti 3 579 615 eiro.

Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, salīdzinājumā ar 2014.gadu pērn komercsabiedrībai ir sarukuši celtniecības, rekonstrukcijas un renovācijas darbu apjomi.

"RRKP būve" turpina specializēties vispārējā celtniecībā, pamatā veicot būvdarbus ģenerāluzņēmēja statusā. Uzņēmums ievēro piesardzīgu likviditātes riska vadību, nodrošinot, ka ir pieejami atbilstoši kredītresursi saistību nokārtošanai noteiktajos termiņos.

Šogad vadība paredz celtniecības, renovācijas un rekonstrukcijas darbus veikt iepriekšējā gada apjomā, pēc iespējas tos palielinot, un turpināt sekmīgi attīstīties.

Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 43 darbiniekiem, kas ir par septiņiem mazāk nekā 2014. gadā.

SIA "RRKP būve" īpašnieki ir Aigars Kalniņš (55%) un Gunārs Grandāns (45%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)