Banner 980x90

Pļaviņu novadā notiks semināts "Kā izrauties no "Ēst-nožēlot-atkārtot!" cikla"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Sestdien, 27.augustā, Pļaviņu novada sievietes tiek aicinātas uz bezmaksas semināru "Kā izrauties no "Ēst-nožēlot-atkārtot!" cikla un veidot veselīgas attiecības ar ēdienu", pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informēja organizatori.   

Semināru vadīs Dr.Inese Millere - ārste, apzinātas ēšanas trenere, stresa vadības konsultante. Inese ir pirmā un pagaidām vienīgā licencētā apzinātās ēšanas trenere un starptautiski sertificētā veselības un labjūtes (wellness) koučs Latvijā. Seminārs notiks JIC "Ideja", Daugavas ielā 50, plkst.10.00 (nodarbība ilgs aptuveni divas stundas).

21.gadsimta apsēstība ar diētām, svaru, izskatu un ēšanas noteikumiem ir radījusi disharmoniskas attiecības ar ēdienu: ēšana no dabiskas un priekpilnas nodarbes, lai apmierinātu izsalkumu, bieži kļūst neapzināta, automātiska un vainas apziņu veicinoša. Mēģinot risināt šo problēmu mēs tranzitējam starp pārēšanos un ierobežošanu, paliekot iesprostotas apburtajā "ēst-nožēlot-atkārtot!" ciklā.

Runāsim par apzinātu ēšanu - senu, bet tai pašā laikā inovatīvu un uz faktiem balstītu prāta - ķermeņa vienotības pieeju noturīgu veselīgu ēšanas paradumu un harmonisku attiecību ar ēdienu veidošanai mūsu modernajā ar ēdienu un stresu pārbagātajā vidē.

Apzināta ēšana palīdz atbrīvoties no diētu gūsta, apsēstības ar ēdienu un svaru, ēst iemīļotos ēdienus, neskaitot gramus un kalorijas un zaudēt svaru dabiski un saglabāt to ilgtermiņā bez diētām! Tā ir balstīta jūsu iekšējā gudrībā un atļaus jums izbaudīt ēdienu, sevi un dzīvi kā nekad iepriekš! Tās ir neticami spēcīgas un transformējošas lietas.

Semināra dalībnieki uzzinās:
* Kas ir apzināta ēšana, un kāpēc tā tiek saukta par 21.gadsimta anti-diētu;
* Sešus izšķirošus lēmumu pieņemšanas soļus, kas ietekmē to, kā cilvēki pārvalda savu svaru, bet kuri neprasa gribaspēku un atteikšanos;
* Kā izrauties no "Ēst-nožēlot-atkārtot!" cikla;
* Kā atpazīt un efektīvi risināt neapzinātas un emocionālas ēšanas palaidējmehānismus;
* Stratēģijas, kas veicina ilgtspējīgas veselīgas ēšanas un aktīva dzīvesveida paradumus.

Dr.Inese Millere izveidojusi blogu "www.kaneapeststresu.com", kur sievietes mācās pārvaldīt stresa un emociju izraisītu ēšanu, veidot veselīgas attiecības ar ēdienu un sevi, izrauties no diētu gūsta un pievienot vairāk viegluma, veiksmes un prieka savai veselībai, savai darba un personīgajai dzīvei izmantojot apzinātas ēšanas pieeju. Pierakstieties uz lapas jaunumiem un dāvanā saņemiet mini e-ceļvedi "12 apzinātas ēšanas dāvanas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)