Banner 980x90

Pļaviņu novadā noslēdzies zemledus makšķerēšanas čempionāts

Sestdien, 2.martā, Mežezerā uz Odzes ezera norisinājās Pļaviņu novada atklātās sacensības zemledus makšķerēšanā, pilsētas informācijas portālam Aizkraukle24.lv pavēstīja novada sporta organizators Sandris Stūris.

Viņš informē, ka uz sacensībām bija ieradušies aptuveni 30 dalībnieki no Pļaviņu un apkārtējiem novadiem.

Vīriešu konkurencē šogad prasmīgākie bija ciemiņi no Kokneses. Uzvarētāja - Igora Dubovska loms - gandrīz 7,5 kilogrami. Trešo vietu izcīnīja Pļaviņietis Didzis Vilciņš. Sievietēm par uzvarētāju kļuva Laura Balode ar 0,6 kilogramu zivju lomu, savukārt jauniešiem ar 0,3 kilogramu lomiem Raivis Andersons un Marta Buševica.

Stūris atzīmē, ka sacensību dalībnieki priecājās par jauki pavadītu laiku un atpūtu un atzīmē, ka ar rezultātiem interesenti var iepazīties pašvaldības mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)