Banner 980x90

Pļaviņu novada ģimnāzija piešķirs vienreizējo stipendiju 1. un 10.klases skolēniem

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pļaviņu novada ģimnāzija 2016./2017.gadā piešķirs vienreizējo stipendiju 1.klašu un 10.klašu skolēniem, liecina ģimnāzijā izdotais rīkojums.

Stipendiju skolēnu vecākiem izmaksās, lai sniegtu materiālu atbalstu skolēna vajadzību nodrošināšanai mācībām Pļaviņu novada ģimnāzijā. Tiesības saņemt stipendiju ir vienam no bērna vecākiem vai personai, kura adoptējusi vai ņēmusi aizbildnībā bērnu.

Stipendijas apmērs par katru 1.klases skolēnu ir 70 eiro, par katru desmitklasnieku - 140 eiro.

Stipendiju var pieprasīt no 22.augusta līdz 31.oktobrim.

Pļaviņu novada ģimnāzija sadarbībā ar Pļaviņu novada Sociālo dienestu ir tiesīga pirms pabalsta piešķiršanas apsekot pabalsta pieprasītāju dzīvesvietā. Ja tiek konstatēts, ka bērnam netiek nodrošināta pietiekama aprūpe, stipendijas izmaksu var aizturēt.

Stipendijas saņemšanas noteikumos norādīti arī dažādi mācību pārtraukšanas gadījumi, kādos stipendija būtu jāatmaksā skolai daļēji vai pilnībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)