Banner 980x90

Pļaviņās par vairāk nekā diviem miljoniem eiro pārbūvēs Rīgas ielu

Jelgava, 21.febr., LETA. Pļaviņu novada pašvaldība ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu rekonstruēs Rīgas ielu Pļaviņās, kas kopumā izmaksās 2 336 552 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

Īstenojot projektu "Pļaviņu pilsētas vides sakārtošana uzņēmējdarbības veicināšanai", plānots pārbūvēt Rīgas ielu teju divu kilometru garumā, no apdzīvotas vietas zīmes "Pļaviņas" līdz Raiņa ielai 5 virzienā no Rīgas, kā arī ēku Rīgas ielā 19. Ēkas pārbūve ieplānota, lai to nākotnē piedāvātu izmantošanai uzņēmējdarbības vajadzībām, jo projekta mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu Pļaviņu novada teritorijā un veikt ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībai.

Rīgas ielas pārbūvi plānots sākt jau šogad, jo tās tehniskais stāvoklis jau daudzus gadus bijis aktuāls jautājums, skaidroja Kitajeva. Tā kā Pļaviņu centrālā iela atšķirībā no citu pilsētu galvenajām ielām nav tranzīta ceļš, valsts atbalsts tās sakārtošanai nav pieejams.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 2 336 552 eiro, no tiem ERAF atbalsts -1 500 000 eiro.

Pašlaik pašvaldība izsludinājusi iepirkumu par objektu pārbūvi. Pretendentiem pieteikumi jāiesniedz līdz 14.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)