Banner 980x90

Pļaviņās par 169 999 eiro plāno rekonstruēt Stacijas laukumu

Foto: Aizkraukle24.lv
Foto: Aizkraukle24.lv
Ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu par 169 999 eiro Pļaviņās paredzēts rekonstruēt Dzelzceļa un Pasta ielas krustojumu jeb Stacijas laukumu, liecina pašvaldības izsludinātais iepirkums.

Pašvaldībā norāda, ka pašlaik laukums nav aprīkots ar autobusu un automobiļu stāvēšanas vietām, vadītāji haotiski izvēlas vietu transportlīdzekļa novietošanai, kas dažreiz rada bīstamu situāciju. Laukumu kā pieturvietu izmanto arī sabiedriskais transports.

Asfalta segums ir stipri nolietojies, izveidojas plaisu tīkls un bedres, kas samazina braukšanas komfortu. Arī ietve ir nolietojusies, dažos posmos tās vispār nav, gājēji izmanto braucamo daļu.

Veicot rekonstrukciju, Stacijas laukuma gājēju zonu paredzēts aprīkot ar diviem autobusu pieturu paviljoniem, trim soliņiem un divām atkritumu urnām, kā arī pārvietot informācijas stendus uz projektējamo gājēju zonu. Reklāmas, informatīviem vai izklaidējošiem vēstījumiem paredzēts ierīkot saulē teicami saskatāmo lielformāta LCD displeju. Blakus paredzēts izbūvēt stāvlaukumu septiņām automašīnām.

Rekonstrukcijas darbu laikā paredzēts sakārtot arī lietusūdens kanalizāciju.

Paredzamā līgumcena ir līdz 169 999 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Līguma izpildes termiņš ir seši mēneši, neskaitot tehnoloģisko pārtraukumu.

Būvnieki savus piedāvājumus var iesniegt līdz 27.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)