Banner 980x90

Kosmētika, kas liek sejai izskatīties lieliski! 

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vienalga, vai Tu izvēlies krāsoties spilgti vai arī Tava iecienītākā izvēle ir neuzkrītoša kosmētika, nav šaubu, ka ikvienai sievietei ir nepieciešami vismaz daži nieciņi, kas palīdz sejai izskatīties žilbinoši. Lūk, četras lietas, kas atrodamas Drogas interneta veikalā, un būs neaizvietojamas Tavā kosmētikas maciņā. 

BB krēms
Jau dažus gadus pasauli ir iekarojis absolūtais brīnumprodukts BB krēms, kā arī tā "radinieks" CC krēmi. Šī kosmētikas līdzekļa labākā īpašība ir tāda, ka tas apvieno sevī gan ādas kopšanas funkcijas, gan dekoratīvās kosmētikas efektus. Praktiski jebkurš BB krēms spēs:
• ādu mitrināt;
• sniegt SPF aizsardzību;
• nodrošināt vispārēju ādas kopšanu;
• nomaskēt ādas toņa nevienmērību;
• uzlabot ādas izskatu.

Ja Tavai ādai ir raksturīgs arī apsārtums vai piņņu rētas, tad, iespējams, noderēs CC krēms, kas arī veic visus iepriekšējos uzdevumus, papildus arī intensīvi izlīdzinot ādas krāsu.

Vaigu sārtums
Šis kosmētikas produkts, ja lietots pareizi un ar mēru, var sniegt lielisku efektu. Pats svarīgākais ir to uzklāt atbilstoši savai sejas formai, lai rezultāts izskatītos dabisks un nesamākslots. Internetā ir daudz noderīgu resursu, kas ļaus vispirms Tev noteikt savu sejas formas tipu un tad parādīs, kā šo formu var izcelt vai pamainīt ar vaigu sārtuma palīdzību.

Jebkurā gadījumā ar to ir  iespējams:
• radīt veselīgas sejas ādas iespaidu;
• izcelt vaigu kaulus un sejas formu kopumā;
• radīt elegantu iespaidu.

Vaigu sārtuma uzklāšanai vispiemērotākā būs lielā kosmētikas ota, kas arī ir atrodama Drogas interneta veikalā.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Ādas korekcijas kosmētika
Būsim godīgas – praktiski nevienai sievietei nav perfekta sejas āda. Taču veikalos pieejamais kosmētikas klāsts ir tik plašs, ka gandrīz jebkuru ādas stāvokli var uzlabot, izmantojot pareizos ādas korekcijas līdzekļus. Izvēlies pareizo līdzekli un Tu varēsi:
• apslēpt rētas;
• nomaskēt pumpas;
• noslēpt lokus zem acīm;
• padarīt neredzamus kapilāru plīsumus;
• samazināt grumbu redzamību.

Visbiežāk korektori ir pieejami kā zīmuļi, taču plašajā Drogas interneta veikala piedāvājumā atradīsi arī dažādus fluīdus un birstošos korekcijas līdzekļus.

Kosmētikas noņēmējs
Lai arī kādus līdzekļus dienas laikā Tu būtu uzlikusi sev uz sejas, visām dāmām ir sen zināma patiesība, kas nosaka, ka jebkura kosmētika dienas beigās ir noteikti no sejas jānoņem. Tas palīdzēs Tavai sejas ādai ilgtermiņā, jo nenoņemtās kosmētikas paliekas var nelabvēlīgi ietekmēt Tavas ādas stāvokli. Izvēloties kosmētikas noņēmēju, atceries:
• ja lieto skropstu tušu ikdienā, tad iespējams Tev vajadzēs īpašu acu kosmētikas noņēmēju;
• ja kāda no Tavām iecienītās dekoratīvās kosmētikas vienībām ir ūdensizturīga, tad arī kosmētikas noņēmējam jābūt paredzētam šādu līdzekļu noņemšanai;
• ja Tev ir jutīga āda, noteikti pievērs uzmanību tam, lai Tevis izvēlētais līdzeklis būtu šādai ādai piemērots.

Tāpat bieži vien kosmētikas noņēmēji ir papildināti ar vitamīniem un citām vielām, kas ādai palīdz atkopties pēc garās dienas.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Atrodi vajadzīgo Drogas veikalā!
Lūk, kā izrādās nemaz tik daudz nav nepieciešams – vien labs BB krēms, pareizi uzklāts vaigu sārtums, Tavai ādai piemērots korekcijas līdzeklis un līdzeklis, ar ko kosmētika vakarā tiks noņemta. Ja iekļausi šos četrus priekšmetus savā kosmētikas maciņā, vari būt pārliecināta, ka Tava seja mirdzēs un izskatīsies neatvairāmi gan ikdienā, gan vakara gaitās. Ienāc Drogas interneta veikalā www.drogas.lv un apskati pati plašo sejas kosmētikas klāstu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)