Banner 980x90

Kokneses novada svētkos "Rotā Kokneses novads" uzstāsies grupa "Pērkons"

Rīga, 30.maijs, LETA. Kokneses novada svētkos, kas norisināsies 5.jūlijā un 6.jūlijā un kuriem šoreiz dots nosaukums "Rotā Kokneses novads", uzstāsies grupa "Pērkons", aģentūru LETA informēja pašvaldības Tūrisma un sabiedrisko attiecību nodaļā.

Svētki iesāksies ar jauno novadnieku sumināšanu. 5.jūlijā plkst.18 Kokneses novada domes zālē svinīgā sarīkojumā "Man blakus tava sirsniņa" tiks sveikti bērni, kuri dzimuši 2018.gada otrajā pusē un ir deklarēti Kokneses novadā.

Svētku noskaņa turpināsies senatnīgajās Kokneses pilsdrupās, kur plkst.20 skanēs "Latvian Sound Quartet" koncerts "Balle Vīnē". Nelabvēlīgos laika apstākļos koncerts notiks Kokneses kultūras namā.

6.jūlijā plkst.10.45 svētku svinības tradicionāli iesāksies ar svētku gājienu uz Kokneses estrādi.

Kokneses estrādē pēc svētku gājiena plkst.12 vietējie uzņēmēji prezentēs savu produkciju lauku labumu tirdziņā, darbosies atrakcijas bērniem un pieaugušajiem. Paredzēta arī "Kašera sapņu fabrikas" izrāde visai ģimenei "Supermeitenes". No plkst.11 Kokneses pilsdrupās lielus un mazus gaidīs dažādas aktivitātes un vizināšanās ar kuģīšiem.

Plkst.13 svētku svinētājus gaida novada amatierkolektīvu koncerts "Rotā meitas, rotā puiši", bet novada stiprākie vīri plkst.15 mērosies spēkiem virves vilkšanas sacensībās.

Savukārt plkst.16 Kokneses luterāņu baznīcā svētku koncertā "Rotā, saule, rotā" varēs dzirdēt dziedošo kolektīvu priekšnesumus. Kokneses estrādē plkst.17.30 sāksies lielā svētku loterija, bet plkst.18.30 uzstāsies leģendārā rokgrupa "Pērkons". Zaļumballē muzikālo stafeti pārņems Atis Zviedris ar grupu "The Rollton" un dīdžeju MadVip.

Svētku kulminācija būs uguņošana, kuru pusnaktī varēs vērot Kokneses estrādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)