Banner 980x90

Koknesē izskanēs Ata Auzāna akustiskā programma

Atis Auzāns/ Publicitātes foto
Atis Auzāns/ Publicitātes foto

Sestdien, 11.februārī, Koknese kultūras namā izskanēs Ata Auzāna akustiskā programma "Sirds dziesmas", pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informēja pasākuma organizatori. 

Divdaļīgajā programmā iekļautas pazīstamas pasaules klasiķu dziesmas, latviešu komponistu skaņdarbi, kā arī jaunas Ata Auzāna oriģināldziesmas ("Pieklauvē", "Senā dziesma", "Vijolnieks", "Rūžeņa", "Vecais zābaciņš" u.c.). Sirsnīgi, smeldzīgi un romantiski.

Par dzīvi un mīlestību, "dzīvajā" skanējumā. Koncertā akordeonu spēlēs un dziedās Atis Auzāns, pie klavierēm – Jānis Lemežis, perkusijas – Nelli Bubujanca.

Vakaru koncerta apmeklētāji varēs izbaudīt, sēžot pie galdiņiem, Lienes Lacbergas rokām darināto sojas vaska sveču gaismā malkojot glāzi burvīga šampanieša no "Torley".

Koncertu piedāvā "Vīgneru Ernesta institūts".

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)