Banner 980x90

Jauns sporta inventārs Kokneses novada izglītības iestādēm

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātajā projektu konkursā par sporta inventāra iegādi apstiprināts Kokneses novada domes iesniegtais projekts "Sporta inventāra iegāde Kokneses novada izglītības iestādēs", pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informē Kokneses novada pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāja p.i. Māra Bitāne.

Kokneses novada projekts ieguvis augstāko punktu skaitu (40 no 41 maksimāli iespējamiem) un 1.vietu starp 85 iesniegtajiem citu pašvaldību projektiem par sporta aprīkojuma iegādi.

Katrā novada izglītības iestādē ar jaunu aprīkojumu tiks papildināts esošais sporta inventāra klāsts. Bebru pamatskolai tiks iegādāts vingrošanas aprīkojums, florbola, basketbola un badmintona inventārs. Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolai būs basketbola un volejbola bumbu, pildbumbu, vingrošanas riņķu papildinājums. Pērses sākumskolai – taktīlie diski, rotaļu kluči pirmsskolas grupiņai, florbola vārti un gumijas bumbas. PII "Bitīte" tiks pie aprīkojuma florbolam, basketbolam, badmintonam, vingrojumiem. PII "Gundega" iegādāsies lielo mīksto formu komplektu un daudzpusīgu komplektu stafetēm. Vecbebru profesionālā un vispārizglītojošā internātvidusskolai tiks iegādāts inventārs volejbolam, jaunas lecamauklas, basketbola bumbas un aprīkojums sporta spēlēm. Kokneses internātvidusskolai – attīstības centra audzēkņiem būs iespēja tikt pie jauniem āra futbola vārtiem.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 7000 eiro, t.sk. 50 % jeb 3500 eiro ir Izglītības un zinātnes ministrijas finansējums, 50 % jeb 3500 eiro - Kokneses novada domes līdzfinansējums. Projekts jāīsteno līdz 2016.gada 15.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)