Banner 980x90

Deputāta mandātu nolicis Jaunjelgavas novada domes deputāts Ezerosis

Jelgava, 9.maijs, LETA. Deputāta mandātu nolicis Jaunjelgavas novada domes deputāts Oskars Ezerosis (VL-TB/LNNK), aģentūra LETA uzzināja domē.

Daudzeses pagasta Komunālās daļas vadītājs Ezerosis pats vērsies domē ar iesniegumu par deputāta pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa, un dome lēma atbalstīt viņa iesniegumu.

Ezeroša vietu domē varētu ieņemt Daudzeses pamatskolas latviešu valodas un literatūras, krievu valodas skolotāja un arodkomitejas priekšsēdētāja Dace Caunīte, kura nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK sarakstā vēlēšanās Jaunjelgavas novadā palika kā trešā, bet domē tika ievēlēti divi deputāti - Ezerosis un Grigorijs Popenkovs.

Jau vēstīts, ka nacionālajai apvienībai pievienojies arī Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētājs Guntis Libeks, kurš domē ievēlēts no "Vienotības" saraksta, bet vēlāk izstājās no partijas, paužot neapmierinātību ar lēmumu pieņemšanas kārtību šajā partijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)