Banner 980x90

Atsākti būvdarbi autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri posmā

Rīga, 13.maijs, LETA. Atsākti būvdarbi uz autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri (P32) posmā no krustojuma ar autoceļu Tīnūži-Koknese (P80) līdz Skrīveriem, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Pagājušajā būvdarbu sezonā attiecīgajam autoceļam tika izbūvēts jauns salturīgais un šķembu slānis, kā arī pamata un saistes asfalta kārtas, bet tilta pār Maizīti vietā tika iebūvēta lielizmēra tērauda caurteka. Tagad atlicis pabeigt darbus pie lietus ūdens kanalizācijas un drenāžas izbūves Skrīveros, kā arī visā posmā ieklāt asfalta virskārtu. Skrīveros tiks izbūvēts arī gājēju celiņš un apgaismojums.

Jūnija otrajā pusē, kad plānots veikts autoceļa asfaltēšanas darbus, satiksme posmā tiks regulēta ar luksoforiem.

Būvdarbus veic SIA "Strabag". Šo darbu līgumcena ir deviņi miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli, un tos līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF). Darbus paredzēts pabeigt šovasar.

Iepriekš šajā posmā būvdarbi ir veikti pagājušā gadsimta 80.gados.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)