Banner 980x90

Aizkraukles pusē reidā konstatē enerģijas dzērienu pārdošanu nepilngadīgajiem

Jelgava, 25.maijs, LETA. Veicot reidu Aizkrauklē un pilsētas apkārtnē, likumsargi fiksējuši ganījumus, kad nepilngadīgajiem tiek pārdoti enerģijas dzērieni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Reids šonedēļ rīkots ar mērķi noskaidrot, vai nepilngadīgām personām netiek tirgots alkohols, cigaretes un enerģijas dzērieni. Veicot kontrolpirkumus vairākās tirdzniecības vietās, policisti konstatēja piecus pārkāpumus. Enerģijas dzērieni nepilngadīgajiem pārdoti divos veikalos Aizkrauklē, tāpat divās tirdzniecības vietā Seces pagastā un vienā - Kokneses pagastā.

Policijā sāktas administratīvās lietvedības.

Policija atgādina, ka par enerģijas dzērienu pārdošanu nepilngadīgajiem pārdevējam tiek piemērots 140 līdz 175 eiro naudas sods, bet juridiskajām personām - sods no 350 līdz 700 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)