Banner 980x90

11 pazīmes, kas liecina, ka Tu esi īsts sporta entuziasts

Pat vienkārša spēle, kura sastāv tikai no bumbiņas un raketes, var daudziem cilvēkiem sagādāt prieku. Tādas pašas sajūtas saved kopā ļaužu pūļus, kas kopā skatās dažādas sporta pārraides. Fani piedzīvo prieku un sajūsmu ik reizi, kad viņiem ir iespēja skatīties savu mīļāko sporta veidu. Sporta bārs Optibet ir noskaidrojis 11 pazīmes, kas liecina – Tu esi īsts sporta fans. Ieskaties, iespējams, kāda no tām atbilst arī Tev?

1. Tev mājās ir kādas komandas krekliņš vai inventārs.
Daudziem sporta faniem mājās ir, piemēram, krekls ar mīļākā sportista numuru un parakstu vai komandas nosaukumu, kā arī daži ir iegādājušies vai kādā citādā veidā saņēmuši, piemēram, bumbu, nūju vai kādu citu sporta inventāru, kas saistās ar kādu komandu vai sportistu. 

2. Sporta spēle Tev dažkārt mēdz būt svarīgāka par visiem citiem darbiem. 
Ja pa TV translē Tava mīļākā sporta veida vai komandas spēli vai arī sportista piedalīšanos sacensībās, visi citi uzdevumi tiek atlikti uz vēlāku laiku, un Tu esi pilnībā iegrimis šajā pārraidē. 

3. Tavā telefonā, planšetē vai datorā ir ar sportu saistītas aplikācijas.
Tu tās izmanto, lai uzzinātu jaunumus sportā, noskaidrotu rezultātus, kā arī sekotu līdzi tam, kur un kad notiks dažādas spēles un sacensības, kuras Tu vēlies skatīties. 

4. Pamostoties no rīta, Tu apskati jaunākos sporta rezultātus.
Ja Tava pirmā doma, pamostoties no rīta, ir saistīta ar sportu un jaunāko sacensību rezultātiem, ļoti iespējams, ka Tu patiešām esi īsts sporta fans. 

5. Kad Tev ir garlaicīgi, Tu skaties sporta pārraides.
Citi cilvēki brīvajā laikā mēdz skatīties dažādas filmas vai seriālus, iespējams, arī lasīt grāmatas, taču Tu vienmēr dod priekšroku sporta pārraižu vērošanai, jo tā ir labākā izklaide. 

6. Tu seko vienam vai vairākiem sportistiem vai komandām sociālajos medijos. 
Faniem patīk sekot līdzi tam, kā veicas viņu iecienītākajām komandām vai sportistiem, turklāt tas arī sniedz iespēju mijiedarboties ar viņiem. 

7. Tu izbaudi sarunas ar citiem sporta faniem. 
Īstiem entuziastiem nekad neapnīk sarunas par sportu, turklāt daudzas draudzības ir sākušās tieši šādā veidā. 

8. Tevi neaizrauj sarunas ar cilvēkiem, kas neinteresējas par sportu.
Ir daļa sporta fanu, kas cenšas izvairīties no komunikācijas ar cilvēkiem, kuri nav saistīti ar sportu un par to neko nezina. 

9. Tu apmeklē spēles klātienē.
Fani ir tie, kas visbiežāk arēnās un stadionos ierodas ar īpašām maskām, tērpiem, plakātiem un cita veida atribūtiku, kas palīdz atbalstīt savu komandu. Viņi vienmēr jutīs līdzi savējiem, neskatoties uz spēles rezultātu. 

10. Tevi interesē sporta statistika un rekordi. 
Vairumam sporta entuziastu interesē dažādu komandu un sportistu statistika, kā arī labākie sniegumi. Pēcāk viņi ar šo informāciju dalās, lai "paspīdētu" ar savām zināšanām.

11. Tev ir mīļākais sporta bārs.
Ikvienam sporta entuziastam kaut vienreiz dzīvē ir jāaiziet uz sporta bāru, kur iespējams ne tikai skatīties dažādas sacensības un pārraides, bet arī garšīgi paēst un baudīt labus dzērienus. Ja Tu vēl tādu vietu meklē, izmēģini Optibet!
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)