Banner 980x90

Uztici sava īpašuma vārtu un to aprīkojuma izgatavošanu profesionāļiem

Katrā īpašumā var būt vairāki vārti, kas nodrošina gan ikdienas ērtības, gan drošību. Visbiežāk tie ir teritoriju vārti, kuru pamatuzdevums ir norobežot īpašumu un kontrolēt, lai tajā iekļūst tikai piederošas personas kā arī garāžu un industriālie vārti, kuru uzdevums ir atvieglot transporta un citu objektu plūsmu ēkās, kā arī radīt drošības barjeru, samazinot apdraudējumu kustamajam īpašumam.

Jo kvalitatīvāki un pārdomātāki ir īpašumā uzstādītie vārti, jo ērtāka ikdiena būs visiem, kuri tos izmanto. Protams, no vārtu kvalitātes un papildaprīkojuma arī būs atkarīgs, kāds ir šo vārtu pienesums īpašuma kopējā drošībā. Vārti nav tas īpašuma elements, ko gribētos bieži mainīt, kā arī drošība ir viena no prioritātēm, tāpēc loģiski būtu izvēlēties uzticama uzņēmuma vārtus un aprīkojumu, kas nepievils ilgus gadus. 

Latvijā šāds uzņēmums ir "Ripo-Baltic", kam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze vārtu ražošanas jomā, individuāla pieeja katram klientam un produkti tiek izgatavoti tikai no augstas kvalitātes sastāvdaļām, kas tiek pasūtītas no lielākajiem un uzticamākajiem piegādātājiem Eiropā.

          • Teritoriju vārti. Tie ir vārti, kuri ir neatņemams papildinājums nožogotai teritorijai privātā, industriālā vai komerciālā īpašumā. Teritorijas vārti gādā ne tikai par autovadītāju, bet arī cilvēku, mājdzīvnieku un īpašuma drošību. "Ripo-Baltic" piedāvā gan bīdāmus, gan veramus teritoriju vārtus, kurus iespējams pielāgot katra īpašuma un tā lietotāju vēlmēm un vajadzībām. Lietotāju ērtībām šos vārtus var aprīkot ar kvalitatīvu automātiku.
          • Garāžu vārti. Ja īpašumā ir garāža, tad loģiski, ka vajadzīgi arī garāžas vārti. Garāža bieži tiek izmantota ne tikai automašīnas, bet arī citu materiālo vērtību novietošanai, tāpēc garāžas vārtiem jābūt izturīgiem un maksimāli drošiem. Tas, kādus garāžas vārtus izvēlēties, atkarīgs no vairākiem faktoriem – īpašuma specifikas, vārtu lietošanas biežuma, finansiālajām iespējām. "Ripo-Baltic" eksperti klientiem sniedz konsultāciju un palīdz izvēlēties piemērotāko garāžas vārtu risinājumu.
          • Industriālie vārti. Šie vārti ir svarīgs ražošanas, noliktavu, veikalu un citu liela izmēra telpu elements. Ar industriālo vārtu palīdzību iespējams samazināt telpu ekspluatācijas izmaksas, optimizēt darba procesus, palielināt drošību objektā. "Ripo-Baltic" industriālos vārtus var papildināt ar servisa durvīm, lodziņiem, automātiku, aizbīdņiem un atslēgām.

Vārtu automātika no Vācijas un Itālijas
Visus "Ripo-Baltic" ražotos vārtus iespējams aprīkot ar klienta vēlmēm un īpašuma specifikai piemērotu vārtu automātiku. Automātiskās vēršanās sistēma sniedz mūsdienīgu komfortu un palielina īpašuma funkcionalitāti. Protams, tā arī palielina kopējo drošību, jo automātikas kontrole pieejama tikai piederošām personām. "Ripo-Baltic" izmanto vārtu automātiku no Itālijas ražotājiem Beninca un Nice, kā arī Vācijas ražotājiem Marantec un MFZ. 

Vairāku veidu kontroles mehānismi
Vārtu automātikas vadībai klienti var izvēlēties piemērotāko kontroles mehānismu – sienas pogu, manuālu vadību, tālvadības pulti, atslēgu, kodu atslēgu vai pirkstu nospiedumu lasītāju. Izvēloties dzīvesveidam un cilvēku plūsmas specifikai piemērotāko vadības mehānismu, tas atvieglos ikdienas gaitas un optimizēs cilvēku plūsmu, ievērojami palielinot arī drošību, jo vārtu mehānismu varēs kontrolēt tikai tās personas, kurām būs piešķirta piekļuve.

"Ripo-Baltic" – no konsultācijas līdz garantijas servisam
Ražošanas uzņēmums "Ripo-Baltic" savu labo reputāciju un klientu uzticību gan Baltijā, gan tālākās valstīs ieguvis, pateicoties neatlaidībai, augstākajiem kvalitātes standartiem un klientu apkalpošanas standartiem, kas paredz individuālu pieeju katra klienta vajadzībām un iespēju maksimāli pielāgot vārtus gan klienta praktiskajām, gan dizaina vēlmēm. Vārtus iespējams ne tikai izgatavot vajadzīgajā izmērā un aprīkot ar papildelementiem, bet arī izvēlēties tādu vārtu apdari, kas iekļaujas īpašuma kopējā arhitektūrā.

"Ripo-Baltic" pieredzējušie darbinieki nodrošina pilnu klientu apkalpošanas ciklu – no konsultācijas par piemērotāko vārtu izvēli līdz ražošanai, uzstādīšanai un nepieciešamības gadījumā arī tehniskai palīdzībai. Uzziniet vairāk https://ripo-baltic.com/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)