Banner 980x90

Reida laikā ātrumpārkāpējs Kokneses novadā policistiem piedāvājis 20 eiro kukuli

Rīga, 30.aug., LETA. Šonedēļ, policijai veicot reidu ceļu satiksmes jomā, kāds autovadītājs, kurš bija pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu, likumsargiem piedāvājis 20 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Reids rīkots ar mērķi pastiprināti kontrolēt, vai autovadītāji ievēro atļauto braukšanas ātrumu.

Zemgales reģionā kopumā noformēti 159 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk ātrums pārkāpts Jelgavā un apkārtnē, kur noformēti 72 protokoli. Bauskā noķerti 34 pārkāpēji, Jēkabpilī - 18, Aizkrauklē - 17, Tukumā - 13, bet Dobelē - pieci.

Reida laikā aizturēts arī autovadītājs par 20 eiro lielu kukuļa piedāvāšanu policijas darbiniekiem. 1955.gadā dzimušā vadītā automašīna "Audi" apturēta Kokneses pagastā, Daugavpils šosejas 98.kilometrā, jo braukusi ar ātrumu 128 kilometri stundā (km/h) vietā, kur atļautais ātrums ir 90 km/h.

Lai izvairītos no administratīvās atbildības, autovadītājs policistiem mēģinājis piedāvāt kukuli, pēc kā aizturēts un pret viņu sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)