Banner 980x90

"Pļaviņu komunālie pakalpojumi" piedāvās dzīvokļu īpašniekiem pašiem apsaimniekot nerentablās mājas

Foto: Aizkraukle24.lv
Foto: Aizkraukle24.lv
Pļaviņu novada domei piederošais namu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Pļaviņu komunālie pakalpojumi" šogad plāno piedāvāt nerentablo māju dzīvokļu īpašniekiem pašiem apsaimniekot mājas, lai samazinātu parādu pieaugumu, liecina uzņēmuma gada pārskatam pievienotais vadības ziņojums.

Tāpat pašvaldības kapitālsabiedrība plāno aktīvi strādāt iedzīvotāju parādu piedziņā, vismaz tā, lai parādu kopējā summa nepalielinātos. Paredzēts arī samazināt ūdens zudumu Vietalvas pagastā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmums pērn apgrozījis 805 838 eiro, kas ir par 3% mazāk nekā 2014.gadā, kad apsaimniekotāja apgrozījums bija 837 203 eiro.

Ievērojami mazinājusies komersanta peļņa - pērn tā bija 1416 eiro, salīdzinot ar 21 163 eiro vēl pirms gada.

Uzņēmums pērn nodarbināja vidēji 52 cilvēkus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)