Banner 980x90

"BURSH koncertā draugiem" uzstāsies Haralds Sīmanis

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Atzīmējot "BURSH" alus darītavas divu gadu jubileju, sestdien, 2.jūlijā, alus darītavā, Aiviekstes pagastā Pļaviņu novadā notiks "BURSH koncerts draugiem", pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informē Jēkabpils pilsētas jaunatnes lietu speciāliste Lāsma Skļarska.

Plkst.20.00 koncertā uzstāsies Haralds Sīmanis, par muzikālu piedzīvojumu no plkst.18.00 rūpēsies multimākslinieks Kaspars Bindemanis, mazākajiem koncerta dalībniekiem būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja baudīt "BURSH" alu un "DOMINO WOK KEBAB" uzkodas.

Haralds Sīmanis ir čigānu izcelsmes latviešu dziesminieks, ērģelnieks un ģitārists. Sīmanis regulāri sniedz koncertus un uzstājas dažādos pasākumos un festivālos. Mūziķis ir izdevis vairākus albumus. Viens no viņa populārākajiem skaņdarbiem ir balāde "Ezers", kuru viņš 1980. gadā izpildīja "Mikrofona dziesmu aptaujas" noslēguma koncertā. Pēc šīs uzstāšanās Sīmanis ieguva atpazīstamību.

Kaspars Bindemanis ir latviešu multimākslinieks, kurš dzīves laikā darbojies vairākās jomās kā, piemēram, mūzika, kino un pasākumu vadīšana.

Ierašanās/iekārtošanās no plkst.18:00. Koncerts, radošās darbnīcas bērniem, autostāvvieta apmeklētājiem pieejama bez maksas. Iesakām nodrošināties ar pretodu līdzekļiem, segām sēdēšanai un apģērbu, kas piemērots notikuma baudīšanai upes krastā.

"BURSH" alus darītava atrodas Pļaviņu novada Aiviekstes pagastā. Braucot no Rīgas pa A6 šoseju (Rīga - Daugavpils) 127.kilometrā jānogriežas uz Madonu pa P37. Pēc apmēram 4 kilometriem pirms pagrieziena uz Mālkalniem - neliels pagrieziens pa labi (norāde "Alus darītava "BURSH" pēc 200 m). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)