Banner 980x90

Pļaviņu bērnudārza "Jumītis" filiāles atjaunošana izmaksās 194 503 eiro

Jelgava, 14.maijs, LETA. Pļaviņu pirmsskolas izglītības iestādes "Jumītis" filiāles "Bērziņš" atjaunošana izmaksās 194 503 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Uz filiāli plānots pārcelt bērnus no filiāles "Rūķītis", tāpēc paredzēts atjaunot izglītības iestādes telpas. Noslēdzoties iepirkumam, noskaidrots, ka būvdarbus veiks SIA "Rufs" no Gulbenes novada, ar kuru noslēgts līgums par 194 503 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Remontdarbiem nepieciešamos līdzekļus pašvaldības aizņemsies Valstas kasē uz 30 gadiem, lēmusi novada dome.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "Rufs" apgrozījums pērn bija 645 773 eiro, bet peļņa 15 309 eiro.

Jau vēstīts, ka Pļaviņu pirmsskolas izglītības iestādes "Jumītis" filiāle "Rūķītis" tiks pievienota filiālei "Bērziņš". Pārmaiņas notiks, lai nodrošinātu bērniem kvalitatīvu izglītību un mācību procesu, dotu iespēju apgūt zināšanas, prasmes un iemaņas kopā ar vienaudžiem, nevis jaukta vecuma grupā.

Plānots, ka "Rūķīša" bērni "Bērziņa" filiāles ēkā sāks mācības 1.septembrī. Telpas līdz mācību gada sākumam plānots atjaunot. Ēkā ir mūsdienīgāka vide un iespēja izmantot plašākas telpas dažādām izglītojošām, radošām nodarbēm un fiziskām aktivitātēm, norāda pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)