Banner 980x90

Pļaviņās sāk applūstošajās teritorijās dzīvojošo informēšanu par rīcību plūdu laikā

Jelgava, 18.janv., LETA. Paaugstinoties ūdens līmenim Daugavā un Aiviekstē, Pļaviņu novada pašvaldība sākusi apziņot applūstošajās teritorijās dzīvojošos iedzīvotājus, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Personas tiks informētas, kā arī saņems bukletus par rīcību plūdu un ārkārtas gadījumos.

Plūdu gadījumā pašvaldība bez maksas nodrošinās kanalizācijas aku izsūknēšanu, kā arī fizisku palīdzību mantu pārvietošanā.

Pašvaldības policija, aicinot neļauties panikai, atgādina, ka iedzīvotāju veselība un dzīvība ir atkarīga no pašu apzinātas pareizas rīcības.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka atkal cēlies ūdens līmenis Aiviekstes upē un applūdis pašvaldības ceļa Gostiņi - Apvedceļš - Spridzēni posms zem dzelzceļa tilta Pļaviņās.

Ceļa posms satiksmei slēgts. Iedzīvotāji tiek lūgti apbraukšanai izmantot ceļu Dankeri - Silmalas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)