Banner 980x90

Pie Pļaviņu HES pieķerts malu zvejnieks ar lomu

Rīga, 6.jūl., LETA. Ceturtdien Valsts vides dienesta (VVD) Lielrīgas reģionālās vides pārvaldes (RVP) inspektori kopā ar Vides aizsardzības asociācijas pārstāvjiem pie Pļaviņu hidroelektrostacijas (HES) aizturēja maluzvejnieku ar lomu, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Bukleviča.

Pēc viņas teiktā, aizturētā persona nelikumīgās darbības veica agrā pēcpusdienā, izmantojot zvejas tīklu. Tīkls tika konfiscēts kā lietiskais pierādījums. Lomā bija pieci sapali un pieci kilogrami brekšu, par kuriem zivju resursiem nodarītie zaudējumi tiek lēsti aptuveni 200 eiro apmērā.

VVD Lielrīgas RVP inspektori aizturētajai personai noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu un uzsāka lietvedību. Atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksam, par šādu pārkāpumu privātpersonām var piemērot soda naudu no 280 līdz 700 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)