Banner 980x90

No maija būs izmaiņas vairākos autobusu reisos Aizkraukles apkārtnē

Rīga, 26.apr., LETA. No 1.maija būs izmaiņas atsevišķos autobusu reisos maršrutā Nr.6128 Aizkraukle-Kurmene, Nr.6129 Aizkraukle-Daudzeva-Nereta, Nr.6096 Aizkraukle-Irši-Aizkraukle, Nr.6134 Aizkraukle-Jaunjelgava un Nr.6135 Aizkraukles autoosta-Aizkraukles stacija-Aizkraukles autoosta, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Izmaiņas veiktas, lai iedzīvotāji varētu pārsēsties no viena transportlīdzekļa citā, vienā maršrutā iekļauta papildu pieturvieta, savukārt viena reisa izpilde būs ilgāka par 10 minūtēm saistībā ar apgrūtinošiem ceļa apstākļiem.

Maršrutā Aizkraukle-Kurmene autobuss, kas no pieturvietas "Kurmene" izbrauc darbadienās plkst.7.46 un no Aizkraukles autoostas - plkst.15.25., pasažieru apmaiņu veiks arī pieturvietā "Valles skola". Reiss tiks izpildīts no 1.septembra līdz 31.maijam.

Savukārt maršruta Aizkraukle-Daudzeva-Nereta autobuss no pieturvietas "Nereta" turpmāk izbrauks no pirmdienas līdz sestdienai plkst.7.55, nevis kā līdz šim plkst.8.05.

Maršruta Aizkraukle-Irši-Aizkraukle autobuss no Aizkraukles autoostas turpmāk izbrauks desmit minūtes agrāk - plkst.6.40.

Arī maršruta Aizkraukle-Jaunjelgava autobuss gan no Aizkraukles autoostas, gan pieturvietas "Jaunjelgava" turpmāk izbrauks 10 minūtes agrāk - attiecīgi plkst.5.50 un plkst.6.10.

Savukārt maršruta Aizkraukles autoosta-Aizkraukles stacija-Aizkraukles autoosta autobuss, kas no Aizkraukles autoostas izbrauc katru dienu plkst.4.55 turpmāk galapunktā pienāks plkst.5.19 nevis kā līdz šim plkst.5.25. Šī paša maršruta autobuss, kas no Aizkraukles autoostas līdz šim izbrauca plkst.7.50, turpmāk izbrauks plkst.8, nemainot atiešanas laiku no pieturvietas "Aizkraukles stacija.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)