Banner 980x90

Mazajiem skrīveriešiem - diena radošām nodarbēm

14.augustā plkst.12 Skrīveru baptistu draudzes namā sāksies mazo skrīveriešu radošām izpausmēm un rotaļām piesātināta diena, pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informē Skrīveru baptistu draudze.

Draudzes namā Daugavas ielā 134B gaidīs bērnus no 3 līdz 14 gadiem. Apmeklētājiem būs radošās nodarbības - veidošanas prasmju izkopšanai - varēs mīcīt mālu un no tā izgatavot sev mīļu rotaļlietu, varēs arī darboties ar mīklu un sagatavot sāļo cepumu vai kliņģeri.  Ja šāda darbošanās nesaista, bērniem piedāvās piedalīties lielajā zīmējumu konkursā vai vienkārši rotaļāties.

Līdzīgas rotaļu dienas baptistu draudzes namā jau ir bijušas. Mazie skrīverieši labprāt dodas uz nodarbībām un saturīgi pavada dienu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)