Banner 980x90

Latvijas Goda apļa pasākumi ar pikniku pilsētas vidū turpināsies Pļaviņās

Jelgava, 10.jūl., LETA. 13.jūlijā Pļaviņu novads ielūdz uz novada svētkiem "Piektdienas pēcpusdienas pikniks Pļaviņu pļavā", kas vienlaikus būs arī festivāla "Latvijas Goda aplis" pasākums, aģentūru LETA informēja Pļaviņu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

No plkst.18 Pļaviņās, Daugavas ielā 50, interesenti aicināti kopā pavadīt Pļaviņām raksturīgo, pēc Daugavas, vīgriežiem un laimes smaržojošo vasaras vakaru. Piknika vietas tiks ierādītas un tās varēs iekārtot no plkst.18. Organizatori aicina īpaši piedomāt pie noformējuma, jo krāšņākās un neparastākās piknika vietas tiks apbalvotas. Arī paši pasākuma dalībnieki aicināti ievērot dreskodu - ģērbties puķu raksta apģērbos. Piknikotāji varēs baudīt Pļaviņu plostnieku putru un Pļaviņu padzērienu, par pārējo cienastu jāparūpējas un līdzi jāņem pašiem.

Plkst.19 ar koncertu "Es dziedu, es dejoju Latvijai" vakaru ieskandinās Pļaviņu amatiermākslas kolektīvi.

Goda saimnieku loma pasākumā uzticēta Pļaviņu novada domes priekšsēdētājam Aigaram Luksam un Pļaviņu novada domes deputātei Silgai Stučkai. Savukārt Goda viesu kārtā šajā vakarā tiks celti Tautas deju ansambļa "Daugaviņa" dalībnieki, jo deju ansamblis šogad svin 70 gadu jubileju.

Pasākumā paredzētas arī dejas ar "Smaidām", bet, iestājoties tumsai, Pļaviņu naksnīgās debesis pārsteigs uguns šovs. No plkst.22 līdz rīta gaismai Pļaviņu pļavā zaļumballē muzicēs "Rumbas kvartets".

Ieeja pasākumā bez maksas.

Festivāls "Latvijas Goda aplis" ir viens no Latvijas valsts simtgades projektiem, kas kopš pērnā gada novembra godina dažādus Latvijas novadus un to ievērojamās personības, katru nedēļu ciemojoties kādā no daudzajām skaistajām un stāstiem bagātajām valsts vietām un aicinot pievienoties ikvienu interesentu un pašmāju kultūras cienītāju. Festivāls turpināsies līdz pat šā gada novembrim, kulminējot gaismas festivālā "Staro Rīga".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)