Banner 980x90

Konkursā meklē Kokneses internātpamatskolas-attīstības centra vadītāju

Jelgava, 5.nov., LETA. Līdz 26.novembrim pretendenti var pieteikties Kokneses internātpamatskolas-attīstības centra direktora amatam, aģentūra LETA uzzināja Kokneses novada pašvaldībā.

Pašvaldība no pretendentiem prasa atbilstību Izglītības likumam un Bērnu tiesību aizsardzības likumam, likumā noteikto izglītību un profesionālo kvalifikāciju, kā arī valsts valodas prasmi un vēl vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas prasmi profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā.

Tāpat pretendentiem jābūt vismaz trīs gadu pedagoģiskajai darba pieredzei izglītības jomā vai izglītības vadības darbā. Savukārt darbs speciālās izglītības iestādes administrācijā tiks uzskatīta par priekšrocību.

Līdz ar pieteikumu kandidātiem pašvaldībā jāiesniedz arī skolas attīstības vīzija.

Kokneses novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sarmīte Rode aģentūrai LETA skaidroja, ka konkurss izsludināts, jo līdzšinējā iestādes direktore Dagmāra Isajeva ir devusies mūžībā.

Kokneses internātpamatskolā-attīstības centrā ir apgūstāmas speciālās pirmsskolas un pamatizglītības programmas, kā arī profesionālās pamatizglītības programmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)