Banner 980x90

Konferencē Jaunjelgavā runās par Latvijas un Brazīlijas sadarbību

Jelgava, 22.jūn., LETA. 29.jūnijā plkst.10 Jaunjelgavas kultūras namā pirmo reizi tiks rīkota Latvijas - Brazīlijas konference, aģentūru LETA informēja Jaunjelgavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Vectirāne.

Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 30 pārstāvju no Brazīlijas pilsētas Ižui, kā arī Saeimas Brazīlijas atbalsta grupas vadītājs Jānis Upenieks un deputāti, dalībnieki no Jaunjelgavas novada, Latvijas Universitātes un citām organizācijām. Pateicoties Brazīlijas draugu kopai Latvijā, Jaunjelgavas novada pašvaldībai ir izveidojusies draudzība ar Ižui pilsētas Brazīlijā Latviešu centru un tā deju grupu "Staburags". Konferences mērķis ir turpināt attīstīt sadarbību starp Latviju un Ižui pašvaldību un sabiedrību dažādās jomās un interešu kopās.

Konferences pirmajā daļā no plkst.10.00 paredzēts apmainīties ar viedokļiem par turpmāko iespējamo sadarbību starp Latviju un Brazīliju, informēt par iepriekšējo pieredzi un sasniegumiem, abpusējām interesēm nākotnes sadraudzībai. Savukārt otrajā daļā no plkst.15.30paredzētas tikšanās trijās tematiskās grupās - uzņēmējdarbība un biznesa interešu sadarbība, medicīna, rehabilitācija un farmācija, izglītība, kultūra un sports.

Latvijas - Brazīlijas diena Jaunjelgavā noslēgsies ar Brazīlijas latviešu deju kopas "Staburags" un Jaunjelgavas pašdarbnieku kopīgu koncertu plkst.20 Jaunjelgavas Liepu parka estrādē un latvju danču vakaru kopā ar Jaunjelgavas iedzīvotājiem no plkst.22.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)