Banner 980x90

Aizkraukles novada pašvaldība par 46 900 eiro pārdos cirsmas Aizkraukles pagastā

Rīga, 10.sept., LETA. Aizkraukles novada pašvaldība mutiskā izsolē ar augšupejošu soli par kopējo nosacīto cenu 46 900 eiro plāno pārdot cirsmas nekustamajā īpašumā "Ozoliņu mežs" Aizkraukles pagastā, Aizkraukles novadā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Izsolē vienoti plānots pārdot astoņas cirsmas, kuru kopējais pārdodamais apmērs ir 1749,38 kubikmetru un platība - 6,32 hektāri.

Izsoles datumi tiks precizēti pēc septembra domes sēdes. 

Dalības maksa izsolē ir 20 eiro, bet nodrošinājuma nauda - 10% no sākumcenas jeb 4690 eiro, kas  jāiemaksā pašvaldības bankas kontā līdz reģistrācijai izsolē. Nosolītā maksa jāiemaksā desmit dienu laikā kopš izsoles norises dienas.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties elektroniski Aizkraukles novada pašvaldības mājaslapā un Aizkraukles pagasta pārvaldē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)