Banner 980x90

5 iemesli, kāpēc izvēlēties izlietni no mākslīgā akmens

Mākslīgās akmens masas izlietne būs lieliska izvēle gan virtuvei, gan vannasistabai, jo to varēsiet maksimāli pielāgot savām vajadzībām un iegūt izstrādājumu, kas atbilst augstākajiem kvalitātes un estētikas standartiem. Kas ir mākslīgais akmens un kāpēc izlietnes no šī materiāla izvēlas arvien biežāk, lasiet tālāk.

Var pielāgot izlietnes formu un izmēru savai telpai
Mākslīgais akmens ir uz akrila bāzes veidots kompozītmateriāls, ko apstrādes un ražošanas procesā var gandrīz bezgalīgi pielāgot klienta vajadzībām. Tas nozīmē, ka nav nekādu problēmu izlietni izgatavot tieši tādā formā un izmērā, kāds ir nepieciešams jūsu virtuvē vai vannasistabā. Mākslīgā akmens masas izlietne var būt tieši tik šaura, plata, maza vai liela, cik vēlaties un cik prasa iecerētā telpas funkcionalitāte. 

Mākslīgās akmens masas izlietne var ievērojami atvieglot specifisku telpu aprīkošanu, kur neder standarta izmēru izlietnes. Ja dzīvojamā telpa ir kompakta, tad nepieciešams radoši pieiet interjera risinājumiem. Izlietne no mākslīgā akmens, kas izgatavota pēc individuāli noņemtiem mēriem, būs ļoti labs risinājums, kā iegūt gan ērtu, gan praktisku, gan gaumīgu izlietnes zonu.

Ļoti plašs krāsu un faktūru klāsts
Izlietnes formas un izmēra pielāgošana nav vienīgais, ko var paveikt, izvēloties mākslīgo akmeni. Šis materiāls arī pieejams ļoti plašā krāsu un toņu klāstā, kā arī ar dažādām faktūrām. Jo neviens taču nav teicis, ka izlietnēm obligāti jābūt baltām, kādas ir tās, ko pārsvarā redzam santehnikas preču veikalos un katalogos. No mākslīgā akmens varēsiet izvēlēties tieši tādu krāsu vai to kombināciju, kas atbilst gan jūsu gaumei, gan lieliski iekļaujas interjerā. Ja vēlaties, varat izvēlēties pavisam košu un uzkrītošu izlietni, kas kļūs par vienu no telpas galvenajiem akcentiem.

Izlietnes kopšana nesagādās nekādas raizes
Mākslīgais akmens ir blīvs materiāls, no kura tiek izgatavoti monolīti izstrādājumi, tāpēc tie ir viegli kopjami. Mākslīgā akmens izlietne būs izturīga pret šķidrumiem un vielām, kā arī to bez pūlēm varēs notīrīt ar jebkuriem ikdienā lietojamiem tīrīšanas līdzekļiem. Šajā izlietnē nodrošināt augstākās higiēnas prasības nebūs nekādu grūtību. Jāuzsver arī tas, ka mākslīgais akmens ir drošs pret pelējuma veidošanos, kā arī šuvju vietas ir tik nemanāmas, ka tajās neuzkrājas netīrumi un nogulsnes. 

Iespējams apvienot izlietni ar virsmu vienā izstrādājumā
Visērtāk izlietni lietot tad, ja tai apkārt ir virsma, kas kalpo priekšmetu novietošanai. Ar mākslīgā akmens palīdzību iespējams uzreiz pasūtīt izstrādājumu, kurā vienā monolītā objektā apvienota gan izlietne, gan virsma. Tas ievērojami palielina gan funkcionalitāti, gan atvieglo uzkopšanu. Protams, arī nav vietu, kur krāties netīrumiem un veidoties pelējumam. Šādu virsmu, kur iekļauta izlietne, arī iespējams aprīkot ar citiem pielāgotiem risinājumiem, piemēram, restēm, atkritumu lūku, noteces zonu utt.

Izturīga izlietne, kas izskatās lieliski un kalpo ilgi
Mākslīgās akmens masas izlietne būs izturīga un uzticami kalpos daudzus gadus. Vajadzības gadījumā mākslīgo akmeni var viegli atjaunot. Mākslīgais akmens arī no estētiskā skatpunkta ir kas vairāk par santehnikas materiālu. Tas ir elegants, izsmalcināts, silts un patīkams taustei, tāpēc šāda izlietne un citi interjera risinājumi no šī materiāla telpai piešķirs greznu noskaņu. 

Mākslīgā akmens masas izlietnes varat apskatīt un pasūtīt ražotāja SIA "Korte.lv" mājaslapā: https://korte.lv/izlietnes/. Pieejams plašs jau izstrādātu standarta izlietņu klāsts, kā arī iespējams pasūtīt izlietni, kas tiks izgatavota pēc individuāliem mēriem un atbilstoši jūsu vēlmēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)