Banner 980x90

Zemgalē par iekārojamāko darba devēju atzīts "Dobeles dzirnavnieks"

Foto: Facebook.com/ Dobeles dzirnavnieks
Foto: Facebook.com/ Dobeles dzirnavnieks

Ceturtdien, 25.februārī, svinīgā ceremonijā tika paziņoti un apbalvoti aizvadītā gada labākie darba devēji Latvijā - populārākie un iekārojamākie uzņēmumi un iestādes, kurās darba ņēmēji visvairāk vēlētos strādāt. Aptaujas dalībniekiem bija iespēja izteikt arī viedokli par labākajiem darba devējiem reģionos. Tituls "TOP darba devējs 2015 Zemgalē" tika piešķirts AS "Dobeles dzirnavnieks".

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja CV-Online Latvia mārketinga un komunikācijas vadītāja Krista Roziņa, "Dobeles dzirnavnieku" kā iekārojamāko un populārāko darba devēju Zemgales reģionā norādīja 23% respondentu. Par galvenajiem iemesliem vēlmei strādāt šajā uzņēmumā respondenti norādījuši – atpazīstams uzņēmums ar labu reputaciju (78%) un saistoša uzņēmuma kultūra, tās vērtības un tradīcijas (26%).

Otro vietu Zemgales reģionā, pēc balsošanas rezultātiem, ieņem AS "Balticovo", bet trešo – SIA "Virši - A". Kurzemē pirmo vietu ieguva SIA "Ventspils nafta" termināls", Vidzemē AS "Cēsu alus", bet Latgales populārākais darba devējs - AS "Latvijas maiznieks".

Kopumā šogad Latvijas iekārojamākā darba devēja titulu TOP darba devējs 2015 jau ceturto gadu pēc kārtas nosargājis AS "Latvenergo", bet labāko darba devēju sadalījums biznesa sektoros - TOP darba devējs 2015 finanšu sektorā AS "Swedbank", TOP darba devējs 2015 tirdzniecībassektorā SIA "Statoil Fuel & Retail Latvia",TOP darba devējs 2015 IT un telekomunikāciju sektorā SIA "Latvijas mobilais telefons", TOP darba devējs 2015 transporta un loģistikas sektorā AS "Air Baltic Corporation" un TOP darba devējs 2015 ražošanas sektorā AS "Latvenergo", tādējādi iegūstot divus titulus.

Titulu "Gada izaugsme" - visstraujāk augošie darba devēji, kas topā pakāpušies par visvairāk pozīcijām - šogad ieguva divi uzņēmumi: būvniecības uzņēmums AS "UPB" un informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA "TELE2 Shared Service Center". Kā atzīmē žurnāla "Kapitāls" vadītājs Juris Kabakovs, – "īpašs prieks par to, ka šo straujo izaugsmi uzrāda eksportējoši uzņēmumi, no kuriem viens ir Latvijas būvniecības un projektēšanas holdings, bet otrs – multifinkcionāls ārpakalpojumu centrs, kas nodrošina IT un arī finanšu pārvaldību lielam starptautiskam uzņēmumam."

Visi iekārotākie darba devēji pēc aptaujas "TOP darba devējs 2015" rezultātiem saņēma trofejas, diplomus, kā arī īpašu atpazīšanas zīmi, kuru varēs izmantot uzņēmuma ārējā komunikācijā, piemēram, publicējot darba sludinājumus. Tas būs kā apliecinājums, ka darba ņēmēju vidū uzņēmums atzīts par iekārotāko darba devēju 2015. gadā.

Pilnībā saraksts Labāko darba devēju TOP 50 un komentāri jau trešo gadu tiek publicēti žurnāla "Kapitāls" marta numurā, kas tirdzniecībā pieejams sākot no piektdienas, 26.februāra.

Aptauju "TOP darba devējs 2015" veica vadošais interneta personāla atlases uzņēmums "CV-Online Latvia" no pērnā gada 28. decembra līdz šī gada 27.janvārim. Šogad aptaujā piedalījās turpat 4 100 respondentu no visas Latvijas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)