Banner 980x90

Zemgalē dažu dienu laikā aizturēti vairāki autovadītāji-kukuļdevēji

Rīga, 9.sept., LETA. Pagājušajā nedēļā, dažu dienu laikā, Zemgalē aizturēti vairāki autovadītāji-kukuļdevēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Jelgavā, Aviācijas ielas un Loka maģistrāles krustojumā, apturēta automašīna, kas braukusi ar ātrumu 73 kilometri stundā (km/h), lai gan atļautais ātrums ir 50 km/h. Izvairoties no soda, transportlīdzekļa vadītājs policistiem piedāvājis 20 eiro kukuli.

Savukārt Pļaviņās, Rīgas ielā, autovadītājs atļauto braukšanas ātrumu pārkāpis par 26 km/h, braucot ar 76 km/h. Lai netiktu saukts pie atbildības likumā noteiktajā kārtībā, automašīnas vadītājs policistiem piedāvāja 50 eiro lielu kukuli.  

Bet Bauskas novada Brunavas pagastā, ceļa Bauska-Rīga-Lietuvas robeža posmā, pieķerts autovadītājs, kurš vadīja transportlīdzekli, būdams 2,4 promiļu reibumā. Viņš policistiem devis 50 eiro.

Visi trīs autovadītāji aizturēti, pret viņiem sākti kriminālprocesi. Par kukuļa piedāvāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu.

Zemgales reģionā par kukuļdošanu šogad jau ir aizturēti 14 autovadītāji un viens velosipēdists.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)