Veselīgie tunča salāti
2015. gada 25. janvārī
Dzīvesstils
Pilseta24.lv
Sastāvdaļas - aptuveni 4 porcijām vajadzētu 200g konservētā tunča savā sulā (iesaku to, kas ir lielākos gabalos, nevis pavisam smalki sakapāts), 200g sarīvēta kolrābja, 1 glāze sasmalcināta sīpola, ½ glāze konservētu pupiņu (pēc gaumes), ½ glāze sarkanā saldā paprika (ja grib krāsaināk, var ņemt dažādās krāsās), 1 liels tomāts, 1 gurķis, 1 salātgalviņa (var būt arī, piemēram, Ķīnas kāposts), sauja olīvju, pavisam nedaudz olīveļļas, pipari.
Pagatavošana - salātlapas saplucina, liek bļodā. Kolrābi, sīpolu, pupiņas un papriku sajauc, liek bļodā, viegli apmaisa. Sagriež tomātu un gurķi, arī viegli iemaisa. Pa virsu liek tunci, uzber olīves, viegli pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa piparus. Gatavs! Ātri, viegli, bet diezgan sātīgi.
Piebilde - Iedomājos, ka šiem salātiem labi varētu derēt klāt piekost arī "Finn Crisp" sausmaizītes.
Raksts publicēts sadarbībā ar
Uz sarakstu