Banner 980x90

Vējonis reģionālajā darba vizītē nākamnedēļ apmeklēs Jaunjelgavas novadu

Rīga, 1.jūn., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis reģionālajā darba vizītē 5.jūnijā apmeklēs Jaunjelgavas novadu, aģentūru LETA informēja Jaunjelgavas novada domē.

Vizītes ievaddaļā Valsts prezidents tiksies ar Jaunjelgavas novada domes deputātiem un iestāžu vadītājiem.

Tāpat Vējonis apmeklēs daiļamata meistara Pētera Grauduļa "Daiļamatnieka sētu", kā arī iepazīsies ar novadā strādājošo riepu pārstrādes uzņēmumu "VVV Recycling" un zemnieku saimniecību "Ziediņi".

Vizītes noslēgumā Valsts prezidents iestādīs ozolu pēc pirmās Brīvvalsts prezidenta Kārļa Ulmaņa ierosinājuma veidotajā Vienības birzī Staburaga pagasta Vīgantē, kur ozolus ir iestādījuši visi līdzšinējie Valsts prezidenti. Vienības birzī notiks arī īsa tikšanās ar klātesošajiem novada iedzīvotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)