Banner 980x90

Veiksmīgas SMS kredīta atmaksas stratēģija

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iemesli, kamdēļ cilvēki aizņemas, ir dažādi. SMS kredīts neparedzētā gadījumā var palīdzēt, bet atceries, ka tas būs savlaicīgi jāatmaksā. Dažreiz pietiek tikai nedaudz pamainīt ikdienas ieradumus, lai atdošana noritētu bez problēmām.

Ātrais kredīts paredz saistības, kas ir jāizpilda laikus
SMS kredīts ir nebanku kredītdevēja izsniegts īstermiņa aizdevums uz noteiktu periodu. Tas ir parocīgs risinājums, ja gadās neparedzēta situācija. Savukārt, ja rodas grūtības ar kredīta atmaksu termiņā, strausa politika jeb bēgšana no situācijas nelīdzēs. Vislabāk ir jau savlaicīgi sazināties ar kredītdevēju, lai vienotos par Tev labvēlīgu risinājumu, piemēram, kredīta atmaksas termiņa pagarinājumu. Taču vēl labāk ir darīt visu, lai līdz tam nenonāktu.

Kredītu būs vieglāk atmaksāt, ja Tev būs šādi ieradumi:
- veic maksājumus laicīgi, neatliekot uz pēdējo brīdi;
- drošībai atzīmē kalendārā dienu, kad pārskaitīsi naudu, un pie tā stingri pieturies;
- kredītmaksājumu veic reizē ar komunālajiem un citiem maksājumiem, tā Tu aiztaupīsi laiku un nevienu maksājumu nepiemirsīsi;
- plānojot ikmēneša maksājumus, neaizmirsti rezervēt naudu arī kredītsaistībām;
- labāk lieku reizi bankas kontā pārbaudi, ka visi maksājumi ir veikti. 

Kā norāda SMScredit.lv speciālisti, vienu reizi apgūti, šādi ieradumi noderēs visās dzīves situācijās un krietni atvieglos Tavu ikdienu gluži tāpat kā paradums sekot līdzi saviem ienākumiem un izdevumiem. Tikko Tu zini savus mēneša ienākumus, tā tiem iepretim vari atzīmēt plānotos tēriņus – gan īres, telefona un citu ikmēneša rēķinu nomaksai, gan pārtikai, transportam un citām lietām. Ja bilance izrādās pozitīva, atceries, ka atlikums nav domāts spontāniem pirkumiem, bet drošības spilvenam. Savukārt, ja jau sākumā izrādās, ka visam naudas nepietiks, izvērtē, kur ietaupīt. 

Pozitīvs efekts būs pat nelielām izmaiņām:
- pārskati savus regulāros maksājumus – iespējams, citam mobilajam operatoram vai apdrošinātājam ir izdevīgāks piedāvājums;
- izmanto akcijas un atlaides, bet nepērc nevajadzīgas lietas tikai tādēļ, ka ir izdevīga cena;
- neej uz veikalu ekskursijā – tā ātri vari iedzīvoties vēlmēs, par kurām pirms brīža Tev nebija ne jausmas;
- neej uz veikalu izsalcis un līdzi ņem pirkumu sarakstu;
- biežāk ēd paša gatavotu ēdienu;
- pirms veikt lielāku pirkumu, izpēti cenas, tostarp interneta veikalos;
- našķi bojā ne tikai veselību, bet arī rada robu budžetā;
- sadzīves preces, piemēram, papīra salvetes virtuvei vai trauku mazgājamo līdzekli, iegādājies lielos iepakojumos;
- biežāk pārvietojies kājām vai ar velosipēdu; 
- savlaicīgi iegādājoties biļetes, koncerts izmaksās lētāk.

Iekams uzņemties kredītsaistības, apsver ne tikai taupības pasākumus, bet rūpīgi izvērtē savu maksātspēju. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)