Banner 980x90

Valsts svētkos Likteņdārzs aicina uz 18 ugunskuru iedegšanu saulrietā

Jelgava, 13.nov., LETA. 18.novembrī Likteņdārzā no plkst.15 būs tradicionāls saulrieta sagaidīšanas pasākums un šogad tā laikā plkst.16 tiks iedegti 18 ugunskuri, aģentūru LETA informēja Koknese fondā.

Latvijas dzimšanas diena Likteņdārza amfiteātrītā pie Daugavas tradicionāli tiks svinēta, kopīgi dziedot Latvijas himnu, klausoties Kokneses fonda padomes priekšsēdētāja Viļa Vītola uzrunu, skatoties Jūrmalas tautas deju kolektīvu "Zālīte" un "Vēlreiz" koncertu, baudot Kokneses dzejnieces Ārijas Āres radīto dzejoļu skaistumu, liekot svecītes Latvijas kontūras formā un sagaidot saulrietu ar simbolisko astoņpadsmit ugunskuru iedegšanu.

Īpašs notikums būs Likteņdārza amfiteātra labās puses gājēju tiltiņa atklāšanas pasākums. Tas tapis ar Rīgas Rotari kluba pārstāvja Jurija Šteinbuka iniciatīvu un Latvijas Rotari klubu finansiālu atbalstu. Gājēju tilts ļaus Likteņdārza apmeklētājiem no amfiteātra turpināt dārza apskati uz skatu terases pusi.

Likteņdārza draugu alejā 18.novembrī būs iespējams apskatīt visus līdz šī gada 24.septembrim reģistrētos bruģakmeņus. Savukārt akcijas "Sasildi Latviju" laikā reģistrētie bruģakmeņi tiks pievienoti draugu alejai 2018.gada pavasarī. Akcijas "Sasildi Latviju" laikā līdz 18.novembrim ir iespējams reģistrēt sev, draugiem un ģimenei bruģakmeņus kā atbalstu Likteņdārza draugu alejas turpināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)