Banner 980x90

Valsts policija sāk dienesta pārbaudi par Aizkrauklē dienesta automašīnā guļošiem policistiem

Jelgava, 22.febr., LETA. Valsts policija (VP) sākusi dienesta pārbaudi par video fiksētajiem Aizkrauklē dienesta automašīnā guļošiem policistiem, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Internetā publicētajā video redzams, ka dienesta automašīnā diennakts tumšajā laikā guļ divi policijas darbinieki. Video autors norāda, ka ieraksts tapis Aizkrauklē.

Saistībā ar video VP sākta dienesta pārbaude un amatpersonas par pieļautajiem pārkāpumiem tikts sauktas pie disciplināratbildības, solīja Sietniece, skaidrojot, ka video fiksētie ir patruļpolicijas darbinieki.

VP šādu amatpersonu rīcību uzskata par absolūti nepieļaujamu un kategoriski nosoda to.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)