Banner 980x90

Vakar ugunsdzēsēji steigušies palīgā vairākiem cilvēkiem, kuri nobijušies no zalkša

Rīga, 30.maijs, LETA. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki vakar steigušies palīgā vairākiem cilvēkiem, kuri nobijušies no čūskas, kas gan visos gadījumos izrādījies nekaitīgs zalktis.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD preses pārstāve Inta Šaboha, Jaunjelgavā zalktis bija pamanīts kāda bērnudārza teritorijā, Ozolnieku novada Cenu pagastā zalktis bija iemaldījies kādā dzīvojamā mājā un palīdis zem skapja, bet Bauskas novadā zalktis bija ielīdis siltumnīcā. Visos gadījumos glābēji čūskas notvēra un palaida brīvībā.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, Rīgā tika notverti divi bezpalīdzīgā stāvoklī esoši kaiju mazuļi, kurus glābēji nogādāja veterinārajā klīnikā. Tāpat tika atbrīvots koka dobumā iestrēdzis putna mazulis, kurš pēc tam tika palaists brīvībā.

Pirmdien VUGD darbinieki devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, kūla, sadzīves mantas, elektrības stabs, sildītājs, puķu kaste, kioska ārsiena, dārza māja un dzīvojamās mājas jumta konstrukcijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)