Banner 980x90

Uzņēmums par saviem līdzekļiem Aizkraukles dīķī veido strūklaku

Jelgava, 6.jūl., LETA. 9.jūlijā plkst.14 Aizkraukles dīķī tiks atklāts jauns vides objekts - strūklaka. To kā dāvanu Aizkraukles 50 gadu jubilejā pasniedz kāds Aizkraukles uzņēmējs, aģentūra LETA uzzināja Aizkraukles novada pašvaldībā.

Uzņēmēja vārds tiks paziņots vides objekta atklāšanas ceremonijā, aģentūrai LETA skaidroja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Bistere. Pašlaik nav zināmas arī darbu izmaksas, strūklakas atrašanās vieta dīķī un citi aspekti.

Plānots, ka pēc strūklakas atklāšanas novada dome lems par vides objekta pārņemšanu savā pārziņā un turpmāko uzturēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)