Banner 980x90

"Uzņēmēju dienās Zemgalē" plāno pulcēt ap 200 dalībnieku

Jelgava, 19.janv., LETA. 28.aprīlī un 29.aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā notiks "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2017", kurās varētu piedalīties apmēram 200 dalībnieku, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) pārstāve Rūta Grikmane.

Dalībnieki rādīs savu produkciju un pakalpojumu klāstu, lai ieinteresētu aptuveni 10 000 apmeklētāju no visas Zemgales.

Kā norāda Grikmane, pateicoties reģiona pašvaldību aktīvai iesaistei un savu uzņēmēju atbalstīšanai, ar katru gadu pieaug dalībnieku daudzveidība un dažādu novadu pārstāvniecība. Pagājušajā gadā ar pašvaldību atbalstu tika izveidoti 11 pilsētu un novadu uzņēmēju kopstendi, kas iezīmēja katrai pilsētai un novadam raksturīgos ražojumus un piedāvājumu.

LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš norāda, ka reģionālās izstādes, kas kļuvušas par tradīciju, ir lielisks veids, kā gan saviem sadarbības partneriem, gan iedzīvotājiem parādīt, kas sasniegts gada laikā un ko vēl plānots darīt.

"Ikdienas steigā ne vienmēr ir laiks uzzināt, kas notiek novadā un kur nu vēl blakus esošajos novados, tāpēc uzņēmēju izstādes ir veids, kā palepoties ar pašu paveikto un novērtēt citu kompāniju sasniegto," norāda Endziņš.

Uzņēmumiem dalība "Uzņēmēju dienās Zemgalē" dod iespēju sevi pozicionēt arī kā potenciālo prakses vai nākotnes darba vietu, jo sadarbībā ar pašvaldībām plānots organizēt skolu jauniešu un studentu ierašanos, norāda LTRK. Ik gadu pasākuma dalībnieki ir arī augstskolas un vidējās profesionālās mācību iestādes.

Kā ierasts, "Uzņēmēju dienās Zemgalē" tiks rīkots biznesa iespēju forums. Šogad uzņēmēji, eksperti, valsts un pašvaldību amatpersonas runās par uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā, eksporta veicināšanas iespējām un citiem aktuāliem tematiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)