Banner 980x90

Ūdensvada plīsums Aizkrauklē izraisa īssavienojumu un gruzdēšanu dzīvoklī

Jelgava, 15.marts, LETA. Vakar Aizkrauklē, plīstot ūdensvadam, kādā dzīvoklī izraisīts īssavienojums un gruzdēšana, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Proti, vakar plkst.20.28 ugunsdzēsēji steidzās uz Bērzu ielu Aizkrauklē, kur piecstāvu dzīvojamajā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka trešā stāva dzīvoklī plīsis ūdensvads, ūdens tecējis uz kontaktligzdas un veļas mašīnas, radot īssavienojumu un gruzdēšanu puskvadrātmetra platībā.

No ēkas evakuēti septiņi cilvēki.

Kopumā VUGD Zemgales reģiona brigāde vakar saņēma desmit izsaukumus - piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī VUGD dzēsa 17 ugunsgrēkus, kuros cieta viens cilvēks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)