Banner 980x90

Tuvākajās dienās Latvijā pūtīs brāzmains vējš

Rīga, 18.jūn., LETA. Otrdien un trešdien ciklona dienvidu malas ietekmē Latvijā pūtīs brāzmains vējš, prognozē sinoptiķi.

Otrdien būs daudz mākoņu un uzpilinās lietus, trešdien gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks. Dienvidrietumu vēju nomainīs rietumu vējš, brāzmās tas pastiprināsies līdz 13-19 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +17 grādiem vietām piekrastē līdz +23,+24 grādiem valsts dienvidaustrumu novados.

Nedēļas otrajā pusē Latviju sasniegs ciklons - laiks kļūs vēsāks un lietaināks. Ceturtdien saistībā ar ciklona silto sektoru gaisa temperatūra vēl var pakāpties līdz +27 grādiem.

Jāņos gaidāms vēss laiks, prognozes par nokrišņu daudzumu un vēja ātrumu pagaidām saglabājas mainīgas.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija liecina, ka gandrīz katru gadu Jāņu naktī vismaz vietām Latvijā līst, bet nokrišņu varbūtība konkrētā vietā svārstās no 22-23% Bauskas un Krāslavas apkaimē līdz 49% Talsu pusē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)