Banner 980x90

Telpās jaunā Kokneses Tūrisma centra ēkā plānots izvietot radošo darbnīcu

Jelgava, 13.jūn., LETA. Tiesības iegādāties 121 kvadrātmetru plašas telpas jaunā Kokneses Tūrisma centra ēkā 1905.gada ielā 7 šodien ieguva SIA "Kāpiņa", kas telpās plāno izvietot radošo ādas izstrādājumu izgatavošanas darbnīcu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma īpašniece un vadītāja Inese Kāpiņa.

SIA "Kāpiņa" ieguva tiesības iegādāties telpas par 21 130 eiro, kas ir par 200 eiro vairāk par sākumcenu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kāpiņa pastāstīja, ka telpām nepieciešams pamatīgs remonts, taču pēc renovācijas uz tām tiks pārcelta radošā darbnīca, kas pašlaik atrodas Lakstīgalu ielā. Jaunās telpas ir plašākas un tūristiem vieglāk pieejamas. Plānots, ka telpas 1905.gada ielā tūristiem tiks atklātas nākamās tūrisma sezonas sākumā.

Darbnīcā "Mazā kāpa" izgatavo dažādus ādas izstrādājumus - suvenīrus, galantēriju, aksesuārus. Piesakot grupu vizītes, interesenti varēs paši izgatavot izstrādājumus no ādas vai iegādāties jau gatavo produkciju.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Kāpiņa" apgrozījums 2016.gadā bija 55 179 eiro, bet peļņa sasniedza 19 690 eiro.

Jau vēstīts, ka šodien Kokneses novada pašvaldība izsolīja 121 kvadrātmetru plašas telpas jaunā Kokneses Tūrisma centra ēkā 1905.gada ielā 7 Koknesē, kur būs jānodrošina pakalpojumi tūristiem.

Iepriekš telpu izsole bija paredzēta maijā, tās sākumcenu nosakot 20 930 eiro apmērā, taču vēlāk domes deputāti lēma pārtraukt izsoli un izsludināt jaunu, nosakot telpām izmantošanas mērķi - ar tūrismu saistītas infrastruktūras attīstība un pakalpojumu sniegšana -, aģentūru LETA informēja domes pārstāve Sarmīte Rode. Izmaiņas veiktas, jo ēkā 1905.gada ielā atklāts Tūrisma centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)