Banner 980x90

Skrīveru skolēnu spēle - viena no labākajām konkursā "Iepazīsti vidi!"

Jau astoto gadu Valsts izglītības satura centra (VISC) organizētajā konkursā "Iepazīsti vidi!" apkopotas un elektroniskā formātā izdotas labākās skolēnu izveidotās vides izziņas spēles, papildinot iepriekšējo gadu krājumus, pilsētas informācijas portālam Aizkraukle24.lv ziņo VISC.

2014.gada spēles bija veltītas enerģijas tēmai. Labāko vidū ir Jelgavas 6. vidusskola ar spēli "Enerģija Twister", Ventspils 2. pamatskola - "Iegriez elektrību", Sakstagala Jāņa Klīdzēja pamatskola – "Darbosimies enerģiski!", Andreja Upīša Skrīveru vidusskola – "Ēd augļus, uzlādēsies", Medumu pamatskola – "Ietaupi ceļojumā!", Talsu pamatskola – "E=mc2". Minētās spēles ir apskatāmas VISC mājaslapā.

Vides izziņas spēļu konkursu, kam jau ir daudzugadu tradīcija, VISC organizēs arī turpmāk. 2015.gada spēļu tēma būs "Videi draudzīga ceļošana", plānots labākās spēles parādīt XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku laikā vides radošajās darbnīcās Vērmanes dārzā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)