Banner 980x90

"Skrīveru saimnieks" šķeldas katlu mājas būvniecībai aizņemsies 793 760 eiro

Rīga, 26.aug., LETA. Pašvaldības SIA "Skrīveru saimnieks" šķeldas katlu mājas būvniecībai aizņemsies 793 760 eiro, un pašvaldība kredīta galvojumam sniegs galvojumu, lēmusi Skrīveru novada dome.

Lai ieviestu mūsdienu tehnoloģiju apkures iekārtas novadā, "Skrīveru saimnieks" īstenos 793 760 eiro vērtu projektu, izbūvējot biomasas katlu māju. 231 600 eiro, kas ir 40% no attiecināmajām izmaksām, segs Kohēzijas fonds (KF).

Komunālā uzņēmuma izsludinātajā iepirkumā "Biomasas (šķeldas) katlu mājas būvprojekta izstrāde, būvdarbu un autoruzraudzības darbu veikšana Skrīveros" par uzvarētāju atzīta SIA "DGS", ar kuru arī tiks slēgts līgums.

Dome lēma galvot "Skrīveru saimnieka" aizņēmumu Valsts kasē. Kredīts tiks ņemts uz 15 gadiem. Daļēji pamatsummu plānots atmaksāt jau līdz 2020.gada jūnijam, saņemot KF līdzfinansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)