Banner 980x90

Skrīveru novada pašvaldība publisko amatpersonu atalgojumu

Lai informētu sabiedrību par budžeta līdzekļu izlietošanu, Skrīveru novada domes deputāti nolēmuši publicēt pašvaldības mājas lapā visu Skrīveru novada pašvaldības iestāžu darbinieku amatu un darba samaksas (atalgojuma) sarakstus, pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja Skrīveru novada pašvaldībā.

Šāds lēmums pieņemts, izskatot deputātu Udo Pērša un Denisa Vigovska iesniegumu par visu Skrīveru novada budžeta iestāžu darbinieku amatu un algu publicēšanu pašvaldības mājas lapā.

Pašvaldības mājas lapā apskatāma informācija par Skrīveru novada domes amatpersonu neto atalgojumu 2014.gada janvārī un februārī.

Kā parāda dati, vislielāko atalgojumu saņem  domes priekšsēdētājs (1300 eiro), kā arī vairākiem pamatizglītības skolotājiem, kuriem atalgojums parādās līdz pat 1000 eiro, savukārt dažādu interešu pulciņu skolotāji saņem atalgojumu zem 100 eiro. Atalgojuma apmēru galvenokārt ietekmē slodzes apjoms, jo augstāko algu saņēmēji arī ir tie, kuru slodze ir vislielākā.

Skrīveru novada domes pašvaldība siestāžu amatu saraksts un atalgojums 2014.gadā (mēnesī pirms nodokļu nomaksas) apskatāms šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)